Snel zoeken

en

or Registreer nu

ico 79% is hoger opgeleid
ico Maak een profiel aan

In enkele klikken naar die ene 'klik'

Snel zoeken

en

or Registreer nu

ico 79% is hoger opgeleid
ico Maak een profiel aan

SmartBeat singles aan het woord

Nieuwsgierig

“Uit nieuwsgierigheid heb ik een profiel aangemaakt. Met succes intussen. ”
Julie - 38j

Bedankt

“1 jaar zijn we nu al samen dankzij SmartBeat. Bedankt om dit mogelijk te maken”
Liesbeth - 27j

2 maanden samen

“Ik ben nu al 2 maanden samen met Jeanine en ons verhaal wordt elke dag mooier. ”
Johan - 56j

Eenvoudig, correct en betaalbaar

Je bepaalt de lidmaatschapsformule die het beste bij jou past en kiest zelf wanneer je jouw lidmaatschap aanschakelt en wanneer je deze stopzet. Zonder opzegtermijn, zonder opzeggingskost en gewoon met één klik. Alle leden die je op Smartbeat vindt, zijn ook leden die op jouw berichten kunnen antwoorden.

Geen virtueel gedoe, wel relevantie en efficiëntie

Virtuele kusjes, bloemetjes en knuffels en complexe zinloze persoonlijkheidstesten? Daar doen we liever niet aan mee. Deze datingsite gaat terug naar de essentie: snel profielen van interessante singles vinden en duidelijke communicatie via persoonlijke berichtjes. En wie enige tijd niet actief is op Smartbeat is ook niet meer op Smartbeat vindbaar. Zo verspeel je jouw tijd niet aan leden die niet langer interesse hebben of inmiddels een partner leerden kennen.

Hoe je een “gegeerd” label scoort?

Wat als je niet meer hoeft te twijfelen over de echtheid van een profiel? Singles die al eens deel hebben genomen aan onze offline speeddates en daar door andere kandidaten als “interessant” worden aangeduid, herken je meteen aan het “gegeerd” label. Handig, hé?

Geen ongewenste buitenlandse contacten

Iedereen die persoonlijke berichten wil sturen via deze datingsite, wordt eerst per sms geverifieerd. Die verificatie werkt enkel voor Belgische gsm nummers. Malafide buitenlanders die valse profielen aanmaken, kunnen je bijgevolg haast niet contacteren.

79% hoger opgeleiden zonder discriminatie

Bij SmartBeat is iedereen welkom! We stellen bijvoorbeeld geen eisen qua studieniveau en je kan hier singles van allerlei pluimage tegenkomen. Al kunnen we wel verklappen dat de meeste van onze gebruikers extraverte en spontane singles mét niveau zijn. Met Smartbeat kunnen ook holebi's elkaar gemakkelijk vinden en contacten leggen.

100% Belgischea dating site

Je mag gerust zijn. Je profiel en je foto’s zijn in betrouwbare handen. SmartBeat is immers onderdeel van SmartVibes, een Belgische organisatie met een onberispelijke reputatie en jarenlange ervaring. Al je vragen worden bovendien in je eigen taal beantwoord.

Waarom zou je de Smartbeat datingsite niet proberen?

Je kiest de lidmaatschapsformule die het beste bij jou past, zonder addertjes. Geen minimumduur, geen opzeggingstermijn. Waarschijnlijk de enige datingsite waar een lidmaatschap opzeggen sneller kan worden uitgevoerd dan de registratie. Ja, zo transparant en correct zijn we. Zo schakel je het lidmaatschap aan en uit op maat van jouw leven. Een betrouwbare dating site van een al even betrouwbare organisatie en echte profielen van singles die je ook offline kan ontmoeten… Kan je nog een reden opnoemen om online dating via SmartBeat niet te proberen? Dus, waar wacht je nog op? Maak nu profiel aan en ontdek hoe de SmartBeat datingsite online dating wel héél gemakkelijk voor je maakt. Succes he! Of toch maar een online speeddate proberen?

Maak nu je profiel aan....
photo

Online speeddaten: video streaming

Online speeddaten is de gemakkelijkste manier om echte gesprekken te beleven vanuit jouw comfort zone

Lees verder | Alle artikels
photo

Vernieuwde datingsite SmartBeat staat online

De nieuwe SmartBeat is zeker niet gewoon hetzelfde verhaal in een nieuw jasje, maar wel een grondig geoptimaliseerde versie met tal van verbeteringen en nieuwe functionaliteiten.

Lees verder | Alle artikels